Ἀδελφὸς ὑπὸ ἀδελφοῦ βοηθούμενος ὡς πόλις ὀχυρὰ…

Ανδρέας Λουδάρος

Βιογραφικό σημείωμα

Ο Ανδρέας Λουδάρος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1978. Σπούδασε δημοσιογραφία στην Σχολή του τηλεοπτικού σταθμού “Αντέννα”. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στον Τ/Σ Tele City ως δόκιμος δημοσιογράφος.  Εν συνεχεία εργάστηκε στις εφημερίδες “Ακρόπολις” & “Εξουσία” και στους τηλεοπτικούς σταθμούς Alpha, Tempo & Alter. Έχει εργαστεί ως ελεύθερος ρεπόρτερ αλλά και ως διαπιστευμένος συντάκτης στα υπουργεία Παιδείας και Εθνικής Άμυνας καθώς επίσης στη Βουλή των Ελλήνων.

To 2004 ίδρυσε το πρώτο Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων στην Ελλάδα υπό τον τίτλο “Religious News Network” και υπήρξε εκδότης της εφημερίδας “Ορθόδοξος Κόσμος” και του δίγλωσσου περιοδικού “Church & Diplomacy”. Συνεργάστηκε με διεθνείς εταιρείες τηλεοπτικών παραγωγών όπως η Constantin Entertainment και η Nineteen Entertainment και εν συνεχεία ίδρυσε το ηλεκτρονικό περιοδικό Orthodoxia Info.

To 2017 υπήρξε εκ των ιδρυτών του Οργανισμού Ανάδειξης Ελληνικού και Ορθόδοξου Πολιτισμού “ΑΕΝΑΟΣ” στο πλαίσιο του οποίου σχεδίασε και υλοποίησε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και άλλες δράσεις. Έχει εκδόσει το μυθιστόρημα “Η Ρομφαία” που κυκλοφόρησε απο τις ” Εκδόσεις Λιβάνη”

I. Ανδρέου 5

Μεταμόρφωση 144 52

T. (+30) 2102810180

Εγγραφείτε στο newsletter μας

AENAOS | PROMOTING GREEK & ORTHODOX HERITAGE © 2021. All Rights Reserved